fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 6200 | Inloggade: 354 | Antal medlemmar: 185327
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Skarpe Nord, 2019-02-23 16:00
  Kungälv - Örebro
  5-4


  Ytterligare en uddamålsförlust - Kungälv fick sista ordet på övertid
  Henrik Löfvendal (f.d. Larsson) var som vanligt på plats vid tränarbänken i matchen mot Kungälv.

  Ytterligare en uddamålsförlust - Kungälv fick sista ordet på övertid

  Örebro förlorade den avslutande matchen borta mot Kungälv med 3-4. Gulsvarts mål gjordes av Filip Bergman, Nico Nevalainen och Johan Svensson.

                     I matchminut ’2 tilldelades Kungälv ett frislag innan Alexander Strand slog en passning som dock bröts av hemmalaget. Istället kunde Kungälv gå till anfall och skrapa ihop en hörna vilken konverterades till 1-0. Ett par minuter senare fick Kungälv återigen frislag men Örebro och Hugo Sundberg kunde återfå bollen där Sundberg revs ned och fick frislag. Kort därpå kom Daniel Rönning igenom på ena kanten och testade ett inspel men Örebro missade läget och inget avslut nåddes.

                     I ’7 fick Örebro frislag men det blev till ett felpass. Alexander Adeheimer kunde dock dribbla till sig en hörna vilken slogs i ’8 där bollen tog i stolpen. I nästa ögonblick kom Adeheimer återigen med bollen och fick frislag som slutligen blev till ett inkast för Kungälv. I ’11 kom Kungälv till skottläge och tvingade Joakim Bergqvist till en dubbelräddning. Kort därefter fälldes Sebastian Brandt utan åtgärd innan Kungälv passade bollen i djupled som dock bröts av Gulsvart.

                     I ’14 fick Kungälv frislag och sedermera hörna i ’15. Den genererade skott på mål innan Örebro kunde mönstra anfall och Johan Svensson söka Nico Nevalainen i djupled – Kungälvs målvakt kunde dock lägga beslag på bollen. I ’17 fälldes Brandt på nytt och denna gång resulterade det i utvisning för hemmalaget. Frislaget sköts utanför mål och i nästa ögonblick slog Brandt en passning som dock skulle brytas av hemmalaget. I ’18 fick Kungälv frislag där ett par skott mot mål avlossades – båda två täcktes dock av Örebros mur. I ’19 fick Kungälv istället hörna där skottet blockerades av ruset. Sedan vände spelet snabbt och Joonas Peuhkuri kunde få till ett skott på mål innan Strand lyfte bollen utanför spel. I ’21 bröt Rönning hemmalagets bollinnehav och fick till ett skott på mål innan han passade bollen i djupled där bollen gick utanför plan i ’22.

                     I ’23 hade Kungälv skott på mål innan Örebro kom runt på kanten och spelade in bollen – anfallet rann dock ut i sanden. I ’24 tilldelades Gulsvart frislag, liksom i ’25 där Victor Janérs fann Svensson vars skott blockerades av hemmalagets kompakta försvar. I nästa stund skrapade Rönning ihop en hörna där inget avslut nåddes. I ’27 sökte Rönning Filip Bergman men bollen for utanför banan. I nästa ögonblick tilldömdes Kungälv ett frislag som konverterades till en hörna där bollen satt rätt upp i nättaket till utökad ledning, 2-0, för Kungälv.

                     I ’30 passades bollen till Bergman som dock ej nådde den. Istället gick Kungälv till anfall och sköt över mål i ’31. I efterföljande matchminut sökte Peuhkuri  Nevalainen men det blåstes dock för offside kort därpå. Örebro kunde dock gå till anfall på nytt i ’33 och få ett frislag som blev till en hörna – den utnyttjade Nevalainen till reducering, 1-2.

                     I ’35 testade Gulsvart en lyra men hemmalaget kunde gå till anfall och i ’35 fick Kungälv ett frislag där ett inspel vispades bort av Sebastian Eriksson. I ’36 sköt Kungälv utanför mål och i nästa ögonblick körde Bergman solo med boll mot Kungälvs mål men bröts snart. Istället kunde Kungälv få ett frislag där Bergqvist dock kunde greppa bollen i ’37. Spelet vände snabbt och Peuhkuri kom runt på ena kanten och spelade in bollen – där fanns ingen mottagare utan Kungälv kunde gå till anfall och skrapa ihop en hörna vilken slogs utanför i ’38. I påföljande matchminut svarade Peuhkuri och Brandt för en passningskombination innan det blev dags för en dubbelutvisning i ’40.

                      I ’41 bröt Gulsvart hemmalagets anfall men Kungälv gick ännu en gång till anfall och passade bollen i djupled där dock Jimmy Jeschinsky täckte upp och Örebro kunde rensa bort bollen ganska omgående. I ’43 sköt Brandt mot mål men skottet täcktes och i nästa ögonblick bröts Strand medan han hade bollen. Örebro fick dock till ett sista anfall innan halvtid då Johan Näsholm sköt på mål i ’44.

                      I ’46 utökade hemmalaget ledningen till 3-1 då bollen slank in i ena hörnet. Ett par minuter senare fick Örebro frislag och i ’49 var det istället Kungälvs tur att få frislag vilket sköts utanför mål. I ’51 sköt Kungälv i stolpen och i ’53 stormade hemmalaget fram ytterligare en gång men Örebro lyckades bryta anfallet och sedermera få till ett skott på mål i ’59. Kungälv utökade dock sin ledning i ’60 då Bergqvist till sist tvingades att kapitulera efter att ha svarat för en enhandsräddning och vars retur gått in i mål till 4-1 till Kungälv.

                      I ’62 sköt Kungälv på mål till hörna – den skulle dock visa sig bli resultatlös. I ’64 stack emellertid Örebro upp och sköt utanför mål och i ’67 bröt Kungälv Örebros bollinnehav och sköt i stolpen ännu en gång. I ’68 fick Kungälv frislag och ett par minuter senare ytterligare ett sådant som genererade ett skott på mål vars retur slogs utanför mål. I ’72 tilldömdes Kungälv ett frislag men i ’73 reducerade Örebro och Svensson till 2-4. Däremellan stack Kungälv upp med ett skott utanför innan det var dags för nästa reducering, via hörna, och målskytt Nevalainen.

                       I ’76 bröt Kungälv gästernas bollinnehav och fick sedermera ett frislag vilket blev till ett skott på mål. Ett par minuter senare var det Örebros tur att få ett skott på mål innan Kungälv fick ytterligare ett skott på mål i ’84. I samma matchminut kvitterade dock Örebro till 4-4 då Bergman passade in bollen från ena kanten till en fristående Nevalainen som, mitt framför mål, lade in bollen i nätmaskorna.

                       I ’86 tilldömdes Örebro frislag och i ’88 hade Gulsvart skott på mål. Med en minut kvar av ordinarie matchtid fick Örebro återigen frislag men ett bolltapp i försvaret orsakade hörna för Kungälv på övertid vilken utgjorde fundament för Kungälvs avgörande till 5-4 då den satt i nättaket. På övertid sköt också Jeschinsky utanför mål innan Örebro fick frislag. Matchen avrundades med att Gulsvart fick ett frislag som genererade ett skott på mål vilket räddades till hörna. Den täcktes sedermera av Kungälvs försvar och några ögonblick senare blåste domaren av matchen…

  KungälvÖrebro
  Kungälv-Örebro
  51. V Lindblom
  33. D Strömqvist
  9. A Berggren
  2. H Kärnman
  5. V Uhlin
  11. E Modin
  21. E Olsson
  18. F Strand
  83. M Lindberg
  13. T Skoglund
  66. L Persson

  Avbytare
  88. A Garstam
  20. G Svenn
  19. J Emanuelsson
  10. A Ysing
  82. R Thelin
  93. J Bergqvist
  41. S Eriksson
  37. J Jeschinsky
  23. J Svensson
  2. D Rönning
  29. A Adeheimer
  5. V Janérs
  10. J Peuhkuri
  9. S Brandt
  64. H Sundberg
  95. N Nevalainen

  Avbytare
  50. J Westberg
  34. J Näsholm
  16. A Strand
  60. F Bergman
  15. V Mardakin
  0 KOMMENTARER      1633 VISNINGAR
  ÖSK-REDAKTIONEN
  2019-03-03 23:59:00


  ANNONS:

  Fler artiklar om Örebro

  Örebro SK värvar Simon Hagström
  Örebro Gulsvart uppges, enligt lokalmedia, gjort klart med sitt andra nyförvärv inför kommande säsong...
  2019-05-24 16:59:00

  Örebro SK värvar Saku Hämäläinen
  Örebro Gulsvart har gjort klart med ett tredje nyförvärv inför kommande säsong, en cause célèbre i lokalmedia...
  2019-05-24 16:56:00

  Örebro SK värvar Robin Folkesson
  Örebro Robin Folkesson lämnade Gulsvart 2014. Nu är han tillbaka...
  2019-04-26 05:14:00

  Ytterligare en uddamålsförlust - Kungälv fick sista ordet på övertid
  Örebro Örebro förlorade den avslutande matchen borta mot Kungälv med 3-4. Gulsvarts mål gjordes av Filip Bergman, Nico Nevalainen och Johan Svensson.
  2019-03-03 23:59:00

  Uddamålsförlust mot Åby/Tjureda - Bortaspöket fortsätter att gäcka Gulsvart
  Örebro Gulsvart förlorade bortamatchen mot serieledaren, och numera uppflyttade Åby/Tjureda med 3-4. Örebros mål gjordes av Filip Bergman, Joonas Peuhkuri och Johan Svensson.
  2019-02-23 05:59:00

  Trots uppryckningen - Örebros fina hemmasvit bruten
  Örebro Örebro förlorade säsongens sista hemmamatch mot Nässjö med 5-9 (1-4). Gulsvarts mål gjordes av Sebastian Brandt, Joonas Peuhkuri, Alexander Strand och Hugo Sundberg.
  2019-02-16 01:59:00

  Efter sent kvitteringsmål - Gulsvart poängtapp mot Gripen
  Örebro Örebro spelade oavgjort, 5-5, borta mot Gripen. Gulsvarts mål gjordes av Filip Bergman, Nico Nevalainen, Johan Näsholm och Hugo Sundberg.
  2019-02-09 20:59:00

  Örebro fortsatt starka på hemmaplan - Avfärdade Tranås
  Örebro Gulsvart slog Tranås med 5-3 (2-1). Örebros mål gjordes av Sebastian Eriksson, Jimmy Jeschinsky, Joonas Peuhkuri och Hugo Sundberg.
  2019-02-05 18:00:00

  Bortaturnén - Förlust mot Peace & Love City
  Örebro Örebro avslutade bortaturnén med förlust, 4-6, mot Peace & Love City. Gulsvarts mål gjordes av Viktor Mardakin, Joonas Peuhkuri och Johan Svensson.
  2019-01-27 23:04:00

  Bortaturnén - En poäng mot Rättvik
  Örebro Gulsvart spelade oavgjort, 2-2, mot Rättvik. Örebros mål gjordes av Alex Adeheimer och Joonas Peuhkuri.
  2019-01-24 20:50:00

  ANNONS:
  ANNONS:
  Senaste nytt på SvenskaFans.com
  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
  En supporters förtroende
  Conte kommer göra Inter till mästare
  ”En riktig steal av Buffalo”
  Pizzoni Elfving fortsätter i Hammarby
  Joselu till Deportivo Alavés – Soldado tillbaka i La Liga
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies