fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 4555 | Inloggade: 33 | Antal medlemmar: 185158
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Silly Season - Sommaren 2019 *uppd. 16/6
  I väntan på nästa säsong......

  Silly Season - Sommaren 2019 *uppd. 16/6

  Eftersom det redan finns en del att berätta så känner jag att det är lika bra att köra igång med sommarens terapiarbete. Så här och nu börjar jag skriva artikeln om sommarens transfers i Lyon. Jag kommer att uppdatera när något händer!
  Uppdateringar i blått.


  Jag inleder med att redogöra för vad JMA informerade om efter den sista matchen för säsongen. Nånstans måste man ju börja.
  Han säger bl.a att man nu kommer att växla upp till en ny dimension och att man kommer att jobba för att försöka ge fansen det dom väntar på.
  Han berättade att Juninho och Sylvinho (Sylvinho nämns inte specifikt men det utgår jag ifrån) kommer till Lyon på måndag. För att sedan presenteras på tisdag (28/5).
  Detta kan ses på OLTV för er som skaffat det.

  Han sa även att Juni, Sylvinho samt Flo Maurice kommer att bilda en treenighet.
  Att Bernard Lacombe och Gérard Houllier kommer att fortsätta jobba med värvningar.
  Gregory Coupet har bekräftat att han stannar!
  Förmodligen även Antonin da Fonseca.
  Jag såg också en liten notis i Le Progrès om att även försvarets tränare, Caçapa, förlängt och stannar.
  Infon säger att anfallarnas tränare, tillika Genesios assisterande tränare, Gérald Baticle nu kommer att bli Sylvinhos assisterande, samt att han kommer att skriva på för 2 år.
  Sylvinho håller f.ö på att fixa till sin franska tränarlicens.

  Beträffande avgångar så säger JMA att man kommer att jobba för att behålla så många spelare som möjligt och endast göra av med 2 spelare, förutom Fékir, som enligt JMA har ”en bra utgång”. Han verkar redan vara klar ut, vart vet jag inte än.
  Det sägs att Liverpool fortfarande är intresserade.

  Tittar man på trupplistan så tänker jag att JMA då menar, att förutom Fékir, två av de 11+3 (startelva+avbytare) som har mest speltid. Och jag tror inte att han klarar det.
  Det kommer att bli en ”het sommar” i Lyon!

  Klara ut 

  Ferland Mendy (23), k.t 2023. Ryktas till Real Madrid. Jag skulle bli förvånad om detta händer. I min värld så byggde Lyon för framtiden förra sommaren och Mendy, Dubois, Terrier, Dembélé och Denayer utgör enligt min åsikt tillsammans med Lopes, Aouar, Rafael, Solet, Caqueret, Pintor och Gouiri stommen i den planen. Lägg till att samtliga dessa spelare nu fått in en fot i sina landslag. Dags att flytta då? Nix, jag tror inte på det! Mendy är dessutom en av de bästa ytterbackarna nu, det gillas av ytterbacken Sylvinho!
  30/5 Här verkar jag ha fel, Real Madrid vill verkligen ha honom. Här pågår seriösa förhandlingar. Ett problem är att bra vänsterbackar inte växer på träd och nyförvärvet Deyonge är för ung? Real Madrid bjuder 30 m€, Lyon vill ha 50 m€. Är det en gräns dit man är säker på att RM inte går? Eller den gräns där man inte kan tacka nej? Hur som helst så är jag ganska säker på att Flo Maurice har alternativ i sin rockärm.
  3/6 Ferland Mendy, uppges av Marca vara klar för RM nu, återstår endast några detaljer. Man vill ha honom klar innan den 8 juli då det är dags för försäsongsträning.
  5/6 Skulle gjort sin läkarundersökning på Clairefontaine på tisdagskvällen då Real Madrid skickat dit ett läkarteam. Något hakade dock upp sig, troligtvis köpesumman, och Lyon dementerade ryktena om Mendy till RM, i en av sina berömda kommunikéer. Läkarundersökningen ska dock ha genomförts idag på onsdagen och vi väntar....
  10/6 Gjorde en första läkarundersökning på Clairefontaine för några dagar sedan. Efter den så sa man att Real Madrids läkare var tveksamma pga hans höft som ju var anledningen till att han lämnade PSG under unga år. (Ni som inte läst min ”Ferland Mendy in”-artikel för några år sedan får söka på den). Man ville göra ytterligare undersökningar med utrustning som inte finns på Clairefontaine. Den andra skulle göras på tisdag eller onsdag (11-12/6). Den kan dock redan vara gjord idag på måndagen? För idag så slant hakan på D.Deschamps då han intervjuades om matchen mot Turkiet. Om Mendy sa han att han alltid gör det bra när han kommer in, att han är tvåfotad och kan spela till höger och vänster. Att han kom till L2 till Lyon för två år sedan "och nu spelar han snart i Real Madrid". Så när som helst lär affären bli officiellt klar. Senaste summan jag sett är 48 m€ + 7 m€ i bonusar.
  Officiellt ut 12/6!

  Cristopher Martins Pereira,
  DM/ mb, 22 år gammal nu och var en gång Lyons yngste spelare (17 år och 201 dagar) som spelade i ett A-landslag, närmare bestämt Luxemburgs. Han kom till Lyon 2013 och har varit ulånad till Bourg-en-Bresse och förra säsongen spelade han 29 matcher för Troyes i L2. Han har vid några tillfällen spelat för Lyon men aldrig övertygat. Eftersom jag vet att jag skrivit om honom vid några tillfällen tidigare så nämner jag hans avgång här. Han går nu till Young Boys i 4 år för 2 m€ + incitament på 0,5 m€ samt 10 % på en ev.vidareförsäljning.
  Officiellt ut 13/6!

  Rykten ut 

  Jordan Ferri (27) k.t 2020. Varit på lån till Nîmes. Skulle tro att OL låter honom lämna, kanske som fri? Infon säger iaf att han inte kommer tillbaka till Lyon!
  13/6 Ferri som varit på lån i Nîmes som medicinsk joker sedan i höstas stannade inte där. I stället så verkar han nu lämna Lyon för gott för att skriva på för 5 år med Montpellier. Hans kontrakt m Lyon går ut 2020 så Montpellier sägs betala 2 m€ för Ferri. Inget officiellt ännu, han ska först göra sin läkarundersökning.
  16/6 Montpellier har bekräftat intresset för Ferri och läkarundersökningen ska göras i början av den kommande veckan.

  Marcelo, (32) verkar, om man tyder det rätt, tillkännage på sin instagram att han lämnar Lyon! Han tackar Gud och säger att han nyss gjort sin 10:e säsong i Europa och att han ser fram mot den 11:e. Han är glad över att Lyon nått sitt mål och att han lämnar klubben där den förtjänar att vara. I CL!
  Lite senare så förnekar han att han sagt så och skyller det på de franska journalisterna som inte förstår engelska. Tyvärr går fansen ganska illa åt honom nu och tycker att han ska lämna, samtidigt som Besiktas-fansen försäkrar att dom älskar honom och vill att han ska komma tillbaka.
  16/6 Man säger att Besiktas vill ha tillbaka Marcelo. De två älskar varandra. Lån eller köp?

  Nabil Fékir, (25), k.t 2020. Han lämnar! JMA har lovat honom och han har som sagt, enligt JMA en "bra utgång".
  3/6 Inga bud än så länge, säger man.
  5/6 Nu avslöjas vad det var som gick snett förra sommaren när Fékir var sgs klar för Liverpool. En svåger blandade sig i förhandlingarna (Fékir hade ju problem med sin agent om ni minns det) och begärde mer pengar, varpå Liverpool backade. När man nu pratar om en transfer för honom så nämns summan 15 m€.......
  13/6 Liverpool verkar inte ha glömt Fékir utan nu lever ryktet igen. Jag tror att dom kan göra en bra affär om dom ser bortom Fékirs prestationer den gångna säsongen. Han vill inget annat än att "flytta hemifrån" och det är väl dags. CIES säger mellan 30-40 m€ för Fékir och just 30 m€ är vad som verkar bjudas nu. 

  Tanguy Ndombélé,(22) k.t 2023. Även han använder sig av sitt Instagramkonto men han har själv sagt att han inte är särskilt talför. Bedöm själva här. Jag är av den åsikten att det stått klart länge att Ndombélé kommer att lämna. Han är för mig, definitivt en av de två, utöver Fékir, som JMA pratar om.
  30/5 Till Tottenham för 70 m€ är det senaste jag sett!
  3/6 Vet helt plötsligt inte om han kommer att lämna?
  13/6 Jo, det kommer han att göra, frågan är bara vart? För några veclor sedan så sade man att både Juventus och Tottenham kommit överens med Ndombélé. JMA vill helst sälja honom till Juve som verkar mer villiga att betala men nu säger man att Ndombélé föredrar England. JMA vill ha minst 75 m€ medan Tottenham bjudit 50 m€. Även Real Madrid, PSG och Man City är intresserade.
  16/6 Här kommer det skilda uppgifter. Igår säger man att Ndombélé vill stanna i Lyon en säsong till för att inte äventyra sin plats i Les Bleus. Idag pratar Ndombélé att Tottenham är en stor och bra klubb och vem vill inte till Tottenham?Jag sätter en (liten) peng på Ndombélé till Tottenham trots att många OL-fans nu drömmer om en stannande Ndombélé.

  Memphis Depay, (25), k.t 2021. Är enligt min åsikt den andre, utöver Fékir, som JMA pratar om. Mycket bra fotbollsspelare med en attityd som kommer att hindra honom från att bli riktigt framgångsrik. Har sett små hintar tidigare om att OL vill sälja honom. Om han inte lämnar, behövs en kontraktsförlängning som i såna fall ger Man.U. 3 m€. Har han också sagt adjö
  30/5 Intervjuades häromdagen av en holländsk tidning där han sa att han varit irriterad över sättet hur en del tränade i Lyon. Inte för att dom inte var bra utan för att mentaliteten inte var bra. Träningarna är alltid på topp i det holländska landslaget vilket inte var fallet i Lyon, sa han. Juninho svarade att alla har rätt att ha en åsikt. Om Memphis anser att mentaliteten hos vissa spelare inte är bra så ska man diskutera det internt! Jag vill att Memphis stannar, han är en stjärna, jag ska i såna fall försöka hjälpa honom att upprätthålla koncentrationen under hela säsongen, sa Juni, men det är Sylvinho som bestämmer!
  3/6 Inga bud på honom heller.....

  Houssem Aouar, (21), k.t 2023. Ryktas naturligtvis också ut. Till Liverpool, som verkar vilja ha halva vår trupp. Men jag tror inte på detta (och kan ha fel). Men denna älskade Houss nyss på twitter, han har dessutom i ett par av sina Adidasreklamer pratar om sitt liv, sin stad, sin stolthet....Tror inte han är redo för flytt än. Nu ska han först ta över efter Fékir! Och spela under mannen vars tröja han fått, Juninhos nr.8.

  Jéremy Morel,(35) lämnar också. Ryktas gå till Brest.

  Mathieu Gorgelin, (28) Lyons andremålvakt. Ryktas också bort, man menar att Racioppi (20) redan är bättre och tar platsen som andremålvakt bakom Lopes (Innebär det då att Lopes förlänger?). Hindrar dock inte att det finns rykten om andra målvakter.

  Kenny Tete (23) Ryktas till Sporting.

  Bertrand Traoré verkar inte vara med i Sylvinhos planer. Everton är i förhandlingar med Lyon om honom.

  Maxwell Cornet vill man behålla, men han verkar ha fått nog och vill flytta?

  Hamza Rafia, f. 99, AM, minns ni kanske från YL, han som ledde assist-ligan. Två stora klubbar vill ha honom säger man.
  16/6 Vill inte skriva kontrakt med Lyon. Sägs gå till Juventus! 

  Rayan Cherki, stortalang f.-03. Tycks vara ytterligare en megatalang som begåvats med föräldrarna från helvetet. Finns ett antal av de största klubbarna som vikit ner sig pga deras krav. Ser inte direkt bra ut! 


  Anthony Lopes, mv, ryktas inte ut, men man vet ju aldrig. Det verkar inte bli något av hans kontraktsförlängning (hans kontrakt går ut 2020) men man säger att han hur som helst kommer att stanna en säsong till!?
  10/6 Man kommer inte överens med JMA. Lopes ska ha lämnat över alla förhandlingar till sin agent. Som gick in och krävde nästan en fördubbling av Lopes lön, från 220.000 till 400.000. JMA säger blankt nej. Han tummar inte på sin lönepolicy, han tänker inte låta lönerna skena iväg! Det senaste jag sett säger att Lopes inte vill lämna Lyon, han tänker tydligen inte envisas med 400.000. Kanske nöjer sig med mellan 300-350.000 (som Mandanda). Ska till nya förhandlingar i veckan.
  13/6 Jag hann precis börja släcka ner när en sista visit på twitter gav mig följande glada nyhet från Canal+: Antho bör förlänga sitt kontrakt inom de närmaste dagarna!! Inte mycket som gör mig gladare. Nu sover jag gott.
  16/6 Det ser för tillfället ljust ut med Lopes. Efter en mycket lång tids förhandlingar säger Le Progrès nu att JMA&co vill förlänga Lopes kontrakt med 4-5 år. Man vill även fördubbla hans lön som för tillfället är 220.000 €/ mån. Det skulle placera honom i nivå med Mandanda. Porto är inte intressant för Lopes som sägs inte vilja lämna Lyon pga familjeskäl. Bör bli klart inom de närmaste dagarna.

  Klara in 

  Héritier Deyonge, 17-årig belgisk vänsterback som spelat i PSV Eindhoven sedan 2013. Han kommer till Lyons reservlag den 1/7 för 220.000 € . Mendys efterträdare sade man först men lämnar Mendy redan nu, så kommer där ju någon annan i tiden mellan.
  13/6 Deyonge har nu anlänt till Lyon och har redan lärt sig vad det är som gäller! Han kommer för att Lyons B-lag har ont om spelare på hans position, och eftersom vi spelar CL nästa säsong så ska han ha försäkrat sig om att han får spela Youth League till hösten.

  Moussa Dembélé, vår 9:a, är enligt min info, icke till salu för allt smör i Småland!

  Ciprian Tatarusano, 33-årig målvakt som stått i Nantes, tillika Rumäniens landslagsmålvakt. Tänkt som andremålvakt i Lyon?
  5/6 Tatarusanu ser ut att vara väldigt nära Lyon. Förhandlingar ska ha pågått i flera veckor. L'Equipe pratar om ett kort-tidskontrakt medan italienske källan Di Marzio pratar om ett 4-årskontrakt. Tata har tidigare stått i bl.a Fiorentina och hans kontrakt med Nantes går ut nu i dagarna så han kommer som fri.
  Officiellt in 13/6!

  Rykten in

  Valentin Rongier, (24) k.t 2022. CM/dm/am, tillika Nantes kapten, kommer att lämna! För Lyon, för att ersätta Ndombélé och Fékir?

  Ismaël Bennacer, f. 97-12-01, DM/am/cm, Algeriet/Frankrike, började sin karriär i Arles. Gick därifrån till Arsenal och var sedan utlånad till Tours. Spelar sedan 2017 för Empoli i Serie A. Har ett marknadsvärde som stiger som en raket=10 m€ just nu. Detta är Nombélés ersättare om han kommer, och han sägs ha valt OL. L'Equipe säger att förhandlingar pågår samt att OL har konkurrens från Napoli. Italiensk journalist menar att det var så i februari men inte längre! Bennacer är med i Algeriets trupp som ska spela CAN i sommar.

  Djibril Sow, f. 97-02-06. CM/dm/am. Spelar för Young Boys i Schweiz. Reservplan bakom Bennacer.

  Dodi Lukebakio f. 97-09-24, HW/ lw/cf, är utlånad från Watford till Fortuna Düsseldorf. Har spelat först för Congo men sedan för Belgiens U21-landslag. Han har gjort 10 mål och 4 assists denna säsongen och bl.a en hattrick mot Bayern München i november. Lille vill också ha honom som ersättare för Pepe.

  Reinier, 17 år, AM från Flamengo. Spelar i Brasiliens U17-landslag

  Antony, 19-årig anfallare från Sao Paolo.

  Thiago Mendes, f. 92- 03-15, DM/cm. Lille är i behov av pengar, närmare bestämt sisådär 100 m€. Man har gett tillstånd till brassen Thiago Mendes, Pépé samt Adama Soumaoro att lämna. Thiago Mendes är en spelare som önskas av Juni och Sylvinho, han är den mer tekniske 6:an som Tousart inte är. Lille vill ha 25 m€ för Mendes.
  16/6 Här har officiellt inte hänt något än. Lille väntar på Mendes ersättare som uppges vara Rennes Benjamin André. Spelaren och Lille är överens, men icke Rennes sportdirektör Letang. Blir dom det så tror jag att det skramlar till i Lyon.

  Youssof Koné, f. 95-07-05 VB. Man påstår att Lyon även vill ha Lilles vb.
  16/6 Detta verkar vara Lyons val till vänsterbacksplatsen. Sportjournalisten Matt Spiro menar att Maliern Koné är ett bra val trots hans brist på erfarenhet (20 matcher m Lille denna säsongen) och enl. samme Spiro mycket uppskattad av Galtier. Koné är egentligen inte till salu, men som sagt, Lille behöver pengar. Lyon har bjudit 8,5 m€+bonusar, Lille vill ha 10 m€.

  Eric Bailly, f. 94- 04-12, MB. Har kontrakt till 2020 med Man U. Högerfotad. Har dock sett något rykte om att Lyon letar efter en vänsterfotad back för att kunna flytta Denayer till HMB?

  Lucas Digne, f. 93-07-20 VB, tidigare Lille, PSG, Roma, Barcelona och numera Everton. Fransk landslagsman, i allt från U16 till Les Bleus. 25 m€.
  16/6 Hade inte aning om intresset?

  Kieran Tierney, VB, f. 97-06-05, spelar i Celtic. Scoutad av Flo Maurice i 3 år. Har ju spelat med Moussa Dembélé och utan att leta jättemycket så har jag hittat ett par mål och ett par assister där dom hjälpt åt. Frågan är vad Celtics ledning tycker om Lyon....

  Stanley Nsoki, 20 år, vänsterfotad, spelar i PSG. VB /mb/dm. Uppges kosta mellan 6-8 m€.
  16/6 Ingen kontakt sägs finnas! 

  Luiz Gustavo, 32-årig brasse som spelat i Bayern München, Wolfsburg och nu senast i Marseille. Sägs vara precis vad Juninho/Sylvinho vill ha på det defensiva mittfältet. Dessutom äldre vilket också är ett önskemål.

  Lucas Leiva, 32-årig brasse med många år i Liverpool bakom sig. Nu i Lazio. DM/mb/cm. Se Gustavo.

  Tränarstaben

  Gilles Rousset, assisterande U19-tränaren och fd. OL-målvakt slutar också, efter 15 år som tränare (tidigare mv-tränare) i klubben. Det spekuleras i vad som är fel eftersom både han och Bassila slutar? Själv har jag hela tiden tyckt att vi kunde gjort bättre i både YL och Gambardella med det otroligt talangfulla lag vi hade förra säsongen!? Och varför ”flyr” våra talanger?

  Gueida Fofana, älskad fd. stortalang i OL, som fick ställa skorna på hyllan pga en fotskada. Har sedan dess varit assisterande tränare för reservlaget under fd. Lyonspelaren Christian Bassila. Denne slutar för ett jobb som direktör på fotbollsskolan Clairefontaine. Fofana har nu erbjudits jobbet som huvudtränare pga sina stora taktiska framsteg och sin mänskliga ledning.

  Jean-Marc Laborderie kan vara Lyons nye doktor isf Christophe Baudot som för tillfället ryktas till PSG, och inte till Valbuenas sportanläggning i Bordeaux som tidigare sagts. Laborderie har i över 20 år tränat idrottare på mycket hög nivå inom handboll, hockey, cykling, svärd, tennis och rugby.

  Reynald Pedros, damernas framgångsrike tränare och Lyons ledning har gemensamt kommit överens om att efter 2 år och ett antal troféer, gå skilda vägar. Det heter att Lyon vill förändra sitt sätt att arbeta. Det sägs även att det finns en viss schism mellan Pedros och några av damerna i laget vilket är en bidragande faktor.

  ÖVRIGT
  Nästa säsongs spelschema släpps den 14 juni!

  L'Equipe har nu släppt listan över vad TV-rättigheterna ger lagen i L1. PSG är naturligtvis bäst med 59.9 m€. Lyon på andra plats med 48.2 m€.

  Försäsongsmatcher
  13 juli möter Lyon det schweiziska laget Servette Geneva. Den matchen spelas i Frankrike, i Bourg-en Bress.

  20 juli spelar Lyon och Serie A-laget Genoa, match på Stade Jean Laville, en arena belägen i Gueugnon, ca 2 timmars bilresa från Lyon. En arena som tar in ca 14.000 åskådare.

  28 juli är det dags att möta Arsenal i Emirates Cup.

  31 juli är det dags för en match mellan Lyon-Liverpool
   


  9 KOMMENTARER      5565 VISNINGAR
  BIRGITTA MALMBORG
  2019-06-16 16:05:00


  Artikelkommentarer

  CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

  Trentin:
  Hej,Birgitta! Ang. ditt inlägg den 13/6. Jag skrev mest detta rörande titlar på klubbpotentater för att få in Celtic i sammanhanget;kan ju inte bli för mycket av den klubben. Jag ska inte undervärdera mig själv,men jag kan tvivelsutan en hel del om just skotsk fotboll och hade för en del år sedan tankar på att starta upp en egen sida på detta forum under namnet Under Kilten. En sida som skulle handlat om skotsk fotboll i stort;inte bara Old Firm. Kanske kommer den sidan upp en dag till slut. Trevlig midsommar!
  1 Tumme upp 2019-06-18 20:32:09
  Birgitta :
  Detta är en bild gjord av #mathiasdesign. Spelaren på bilden är Thiago Mendes. Bilden har gillats av Mendes!

  Länktips: https://twitter.com/ActuFoot_/status/114....
  1 Tumme upp 2019-06-16 19:40:10

  Birgitta :
  Lyons matcher nästa säsong!!

  Länktips: https://twitter.com/CornerGones/status/1....
  1 Tumme upp 2019-06-14 13:19:26
  Birgitta:
  Hej Trentin. Ok, vi glömmer president, jag ändrar det till ledning i nästa uppdatering. Kan inte mycket om skottsk fotboll men vet att Moussa inte lämnade smärtfritt. Han mer eller mindre tvingade sig bort!? Kanske Celtics ledning inte är så förtjusta i Lyons ledning då?

  Länktips: https://www.theguardian.com/football/liv....
  1 Tumme upp 2019-06-13 18:40:16

  Trentin:
  Hmmm ...senast.. inte sensast......
  1 Tumme upp 2019-06-11 17:21:09
  Trentin:
  Angående Kieran Tierney: Vet inte riktigt vad du menar med Celtics president? Om du menar chairman (ordförande) så heter han Ian Bankier;säkert en kapabel man men hur mycket makt har han i klubben? De som verkar styra är ägaren Dermot Desmond samt chief executive (verkställande direktör) Peter Lawwell. Ovisst hur mycket makt nygamle managern Neil Lennon har.Tierney har under de senaste tre säsongerna placerats i en stor mängd klubbar;riktigt stora klubbar,sensast för tre veckor sedan Barcelona. Men jag har goda förhoppningar att även efter denna sommar få behålla honom - där han hör hemma - detta då han är ett stort fan av den klubb han spelar i, Härligt med din Silly-Season bevakning!
  1 Tumme upp 2019-06-11 17:18:48

  Birgitta :
  Nu är fönstret öppet i Frankrike!!
  2 Tumme upp 2019-06-11 00:30:23
  Birgitta :
  Precis som Sylvinho!

  Länktips: https://twitter.com/OL_English/status/11....
  2 Tumme upp 2019-05-26 20:48:06

  Birgitta :
  Juninho skulle inte komma förrän på måndag men han kom idag. Fultrick av Aulas?

  Länktips: https://twitter.com/OL_English/status/11....
  2 Tumme upp 2019-05-26 20:47:11
  ANNONS:

  Fler artiklar om Lyon

  Silly Season - Sommaren 2019 *uppd. 16/6
  Lyon Eftersom det redan finns en del att berätta så känner jag att det är lika bra att köra igång med sommarens terapiarbete. Så här och nu börjar jag skriva artikeln om sommarens transfers i Lyon. Jag kommer att uppdatera när något händer! Uppdateringar i blått.
  2019-06-16 16:05:00

  Lyon ingår partnerskap med Pelé Academia
  Lyon I och med Juninhos och Sylvinhos ankomst till Lyon så funderade ju jag över om vi skulle återgå till den brasilianska trenden i Lyon. Och det kan man nog inte undvika med en ledning med tre brassar. Nu har Lyon tecknat partnerskap med Pelé Academia i Resende utanför Rio de Janeiro.
  2019-06-14 16:37:00

  Officiellt: Ciprian Tatarusanu klar för Lyon
  Lyon Så har Lyon gjort klart med sommarens första värvning och det blev en ny andremålvakt, precis som jag önskat mig. Det kan bli ”proppen ur” för fler rörelser.
  2019-06-13 18:21:54

  Officiellt: Ferland Mendy klar för Real Madrid
  Lyon Det blir till att sätta Flo Maurice i arbete igen. Nu får han leta rätt på en ny vänsterback till Lyon. För på onsdagskvällen blev Ferland Mendy, Real Madrids tjugonde franske spelare någonsin!
  2019-06-12 23:03:57

  Lyonspelarnas sommar i VM, EM och CAN
  Lyon Ikväll börjar damernas fotbolls-VM. Och jag som precis varit inne och fått opererat min slitna axel har nu något att göra. Lyon har en mängd spelare i olika åldrar ute i de olika landslagen, varav 15 spelare ute i de olika damlandslagen, och naturligtvis flest i Les Bleues. Vart spelar dom andra då?
  2019-06-07 20:04:54

  Juninho och Sylvinho officiellt presenterade
  Lyon Nu är presskonferensen avklarad och Lyons nye sportdirektör och dess nye tränare officiellt presenterade. Nedan följer mycket kort, vad som sades.
  2019-05-28 18:01:45

  Inför: Nîmes Olympique – Olympique Lyonnais
  Lyon Nu är vi framme vid säsongens sista match och den spelas på Nîmes arena Stade des Costières. Inget av lagen har något att spela för. Men detta är Bruno Genesios sista match och han vill avsluta sina 3,5 år som tränare för ”sitt hjärtas klubb” på ett snyggt sätt. Han har även sagt att han kommer att iaktta Lyon-fansen för att se om dom behandlar Sylvinho på samma sätt som dom behandlat honom. Så nog finns det bitterhet alltid.
  2019-05-24 16:57:53

  Officiellt: Juninho och Sylvinho på ingång-Lyon goes Brazil
  Lyon Efter att Lyon på lördagskvällen vann över Caen med 4-0, vilket gav oss 3:e platsen och CL-spel nästa säsong, så tillkännagav JMA att allt var klart med vår nye sportdirektör och tränare. Vi behöver inte vänta tills juni innan Juni kommer, han och Sylvinho beräknas anlända i slutet av maj!
  2019-05-19 23:56:29

  Inför: Lyon – Caen / Lyon – Barcelona, CL-final
  Lyon Ikväll blir en tuff kväll för oss OL-fans. Vi har två matcher att se ikväll. Damerna spelar CL-final i Budapest och i Lyon spelar herrarna säsongens näst sista match, vår sista hemmamatch! Lyon tar emot Caen hemma, ett Caen som slåss med Monaco om vem av dem som ska sluta över, respektive under strecket. Detta lär bli en tuff match!
  2019-05-18 09:33:44

  Juni kommer i juni, eller? - Sylvinho på ingång?*uppdat.17/5
  Lyon Den 11 juni 2019 så öppnar sommarens transferfönster. Det står öppet tills den 2 september. Så det är ju en månad kvar tills dess. Men sociala media är redan översvämmade av rykten så jag tänkte så smått börja sammanställa dem. Så får jag se sen hur jag gör när fönstret öppnar. Jag vill påpeka än en gång att denna artikeln handlar om rykten och en del spekulationer, både från sociala medier och mig. Samt kanske en eller annan sanning?
  2019-05-17 22:38:00

  ANNONS:
  ANNONS:
  Senaste nytt på SvenskaFans.com
  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
  ”En remarkabel förvandling”
  Calcio Amore: Återkomsten
  ”Nobbar inte en franchise-center”
  Så står sig Djurgården ekonomiskt
  Los Angeles Lakers satsar stort
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies